FOTO: null

U organizaciji Regionalnog rukometnog saveza Bijeljina danas je održan 2. Međunarodni memorijalni rukometni turnir ,,Željko Savić 2016“

Željko Savić je bio dugogodišnji rukometni radnik, svu svoju karijeru rukometnog radnika posvetio je popularizaciji i razvoju rukometa kako u gradu Bijeljina tako i u cijelom regionalnom savezu Bijeljina.

"Željko Savić je bio dugogodišnji sportski radnik koji je dao nemjerljiv doprinos razvoju rukometa, ne samo grada Bijeljina, nego i čitave Republike Srpske. Obavljao je niz funkcija u rukometu, ali svakako je dao veliki doprinos razvoju sporta i razvoju mladih rukometaša u Bijeljini, ali i cijeloj regiji", rekao je za portal InfoBijeljina Bogdan Rankić, predsjednik RK "Bijeljina".

Turnir je organizovan za dječake rođene 2000. godine i mlađi. Na današnjem turniru učestvovale su ekipe Gračanice, Bijeljine, Štrpca i Lokomotive. Ekipa iz Hrvatske iz opravdanih razloga nije mogla doći danas. 

"Gospodin Savić je bio član našeg Saveza i bio je jedan od istaknutih članova koji je obavljao mnogo funkcija. Počevši od Bijeljine, kao matičnog kluba, pa do Višegrada, Sokoca i ostalih klubova, on je dao nemjerljiv doprinos razvoju klubova i rukometa uopšte", rekla je za portal InfoBijeljina Zvjezdana Nedić,  član Upravnog odbora Rukometnog saveza RS, dodajući da je najveći doprinos ostavio u sudijskoj organizaciji u kojoj je dugo godina bio kontrolor. 

Rukometni klub "Bijeljina" gaji uspomene na Željka Savića i ovim žele da sačuvaju sjećanje na sve ono što je on uradio. Turnir se nastavlja i narednih godina i sigurno prerasta u tradiciju. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )