FOTO: null

U Ugljeviku je danas završen dvodnevni turnir u malom fudbalu “Rudar kup” na kojem je učestovalo 28 ekipa sa 300 učesnika.

Pobjednik turnira u kategoriji uzrasta od 11 godina je ekipa "Soker kids" iz Bijeljine, među desetogodišnjacima najbolji su bili mališani "Drina" iz Zvornika, a ekipa "Soker kids" iz Bijeljine bila je najbolja i kada je riječ o uzrastu od devet godina. Prvo mjesto za uzrast osmogodišnjaka pripalo je ekipi domaćina "Rudar" iz Ugljevika. 

Predrag Marić, trener u Školi fudbala "Rudar" iz Ugljevika koja je organizator turnira, rekao je da je želja domaćina da ovo takmičenje preraste u tradiciju. 

Škola fudbala "Rudar" postoji treću godinu i okuplja 50 djece, među kojima i 10 djevojčica. 

Nagrade, medalje i pehare najboljima na ovogodišnjem turniru u ime opštine Ugljevik koja je generalni sponzor takmičenja dodijelio je uspješni ugljevički sportista Mladen Stevanović. 

"Prisustvovali smo lijepoj sportskoj manifestaciji u Ugljeviku ovog vikenda kakvih treba biti što više, jer se na ovaj način djeca motivišu za sport od najranijih uzrasta", rekao je Stevanović. 

On je čestitao organizatoru turnira i zahvalio se svim učesnicima sportskog događaja u Ugeviku. 

"Ovi mališani su pravi primjer vršnjacima da pored škole, obrazovanja i vaspitanja, sport treba da bude značajan faktor njihovog odrastanja", istakao je Stevanović. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )