FOTO: null

Narodni poslanik u Skupštini Republike Srpske dr Zlatko Maksimović odrekao se ličnih primanja na godišnjem nivou, koje prima kao profesor Medicinskog fakulteta u Banjoj Luci, u korist Udruženja “Drugačiji svijet” iz Bijeljine koje se bavi zbrinjavanjem

“Dr Zlatko Maksimović potpisao je izjavu koju nam je dostavio, a u kojoj stoji da će novčana sredstva biti prebačena na račun našeg udruženja. Mi smo potrebnu papirologiju udruženja dostavili da bi izjava bila kompletna, a već ovih dana pristigla je i prva uplata. Drago nam je što dr Maksimović kao ljekar ima dosta sluha za djecu sa autizmom, što je i dokazao svojim gestom”, kaže za portal InfoBijeljina Kaća Blagić predsjednica Udruženja “Drugačiji svijet”.

Blagićeva ističe da je ove godine oko uduženja urađeno mnogo posla, a sve je to odrađeno srcem i pošteno uz vidljive rezultate. Najvažnije da  to ljudi prepoznaju i priključuju  se našoj borbi koja se i dalje nastavlja  u cilju stvaranja boljeg sutra autistične djece sa područja grada Bijeljina, ističe predsjednica udruženja “Drugačiji svijet”.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )