FOTO: null

Predsjednik Mladih socijaldemokrata Dušan Petrović, izjavio je da je ova organizacija akcijom „Srpska i dalje slavi“ dala priliku građanima Republike Srpske da lično poruče Visokom predstavniku i stranim sudijama Ustavnog suda BiH šta misle o njima i o nj

“Osuđujem bilo kakve prijetnje, ako ih je uopšte i bilo. Ukoliko jeste, to samo pokazuje kolika je frustracija građana nepravdom koju oko sebe siju Visoki predstavnik i strane sudije”, rekao je Petrović.

On je rekao i da je sramno to što se Visoki predstavnik upustio u, kako kaže, politikantsko komentarisanje situacije u Republici Srpskoj.

“Podsjetiću ga da iza nas i naših akcija stoji narod, koji nam u skladu sa demokratskim principima pruža većinsku podršku na izborima, dok iza Viskog predstavnika i stranih sudija stoji samo zakon sile, zbog čega im očigledno i smeta situacija u kojoj građani imaju mogućnost da ocijene njihovo djelovanje i da im lično poruče šta misle o njima”, dodao je Petrović.

Petrović smatra i da je poziv na saradnju i ljubav koji je uputio Visoki predstavnik, licemjeran, i dodaje da je SNSD na saradnju pozvao sve građane Republike Srpske, a da je njihov odgovor, kako kaže, bila jasno i jednoglasno iskazana ljubav prema Republici.

“Način na koji je danas istupio Valentin Incko je još jedna od njegovih akcija sa namjerom da sačuva svoje radno mjesto i ekstrmeno visoka primanja koja iznose više od 40 hiljada maraka, pa je logično da se čovjek nekada zapita da li se on i zove Visoki predstavnik isključivo zbog svojih visokih primanja”, zaključio je Petrović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )