FOTO: nova.rs

Kviz "Slagalica" je jedan od najdugovječnijih i najomiljenijih u Srbiji pa ne čudi što takmičari, pitanja ili komični inserti iz emisija često završe na društvenim mrežama, gdje postaju viralni za vrlo kratko vrijeme.

Zbog prisustva treme ili prevelike želje da se dođe do što više poena, nekada nastaju situacije koje dobro nasmiju publiku, kakva je i jedna iz igre “Ko zna, zna” iz ranijih epizoda koja se ovih dana širi domaćim internetom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dnevna doza smeha (@dnevna_doza_smeha_exyu)



– Koji sir na slovo “k” od ovčijeg ili kravljeg mlijeka zovemo turcizmom koji pak dolazi od italijanskog “konjski sir?” – glasilo je pitanje postavljeno takmičarima.

Poslije kraćeg razmišljanja, oba takmičara su se prijavila da pokušaju da daju tačan odgovor, ali je prednost pripala ženi koja je sjedjela na mjestu crvenog takmičara.
 
– Mocarela – odgovorila je ona brzopleto, prenosi Blic.
 
Ova situacija dobro je nasmijala korisnike Instagrama, gdje je insert iz kviza podijeljen, pa su odmah počeli da se nižu i šaljivi komentari.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )