FOTO: null

Odbornik Srpske demokratske stranke/SDS/ u Skupštini grada Bijeljina Mićo Živić od danas djeluje u Pokretu “Uspješna Srpska” , a u skupštinskim redovima nastupaće kao nezavisni odbornik.

Živić je na konfereciji za novinare rekao da je odluku za ovaj čin donio jer je, kako ističe, došlo do razmimoilaženja politika. 

"S obzirom na sva dešavanja u SDS-u i kada je došlo do razmimoilaženja politika imao sam mjesec dana pred sobom da razmislim, bili smo u pregovorima sve to vrijeme, a doktora Zlatka Maksimovića smatram čovjekom koji ima energije i koji želi promijeniti nešto u ovom gradu", rekao je Živić. 

On nije želio da komentariše bilo kakve probleme u SDS-u, ali je istakao da Zlatka Maksimovića, koji je kandidat Pokreta "Uspješna Srpska" i još nekoliko političkih partija za gradonačelnika Bijeljine, poznaje od djetinjstva, te da ga smatra čovjekom koji je sposoban da vodi grad ka boljem. 

"Odluka koja me je opredijelila za ovaj put je čisto ljudska. U Pokretu, što me posebno raduje, ima mnogo mladih ljudi, a oni bi trebalo da zamijene nas starije, koji smo dugo u politici", rekao je Živić i ponovio da gradu Bijeljina treba nova energija.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )