FOTO: null

Na ulicama Gradiške sinoć su primećena četiri muškarca sa kapuljačama na glavi, koji kidaju postizborne plakate po gradu.

Iako su mnogi u prvi mah pomislili da je reč o građanima koji su nezadovoljni izbornim rezutatima ili čak huliganima, stvarnost je sasvim drugačija. Plakate su skidali mi manje ni više nego budući odbornici.

Vladimir Janković, Dragan Blagojević, Davor Glišić i Dalibor Aleksić iz DNS koji će prema sadašnjim rezultatima lokalnih izbora, uskoro da sednu u odborničke klupe, nisu čekali da komunalci očiste grad od političkih plakata, koji su polepljeni po gradu tokom izborne kampanje.

Zasukali su rukave i sami poskidali plakate, počevši od svojih,  odnosno stranke kojoj pripadaju. Hteli su, kažu ovi mladi ljudi,  da na ovaj način budu primer ostalim političarima,  jer su izbori prošli i već treba početi raditi i gradu vratiti stari sjaj.

Reč je o mladim visokoobrazovanim ljudima, koji su među kandidatima za odbornike u Gradišci bili anonimni, ali su na iznenađenje svih izabrani za odbornike u svojoj opštini, osim Vladimira Jankovića koji već ima odborničko iskustvo.

Budući odbornici kažu da su svoje plakate sami polepili deset dana pre izbora, pa je bio red i da ih sami uklone.

Mladi odbornici su dobro počeli, a budu li ovako aktivni i ažurni tokom odborničkih mandata, sigurno će da opravdaju poverenje sugrađana koji su im dali glas.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )