FOTO: null

Odbojkaški vikend u Bijeljini u znaku Ženskog odbojkaškog kluba „Radnik“ koji je bio domaćin u sve tri lige koje takmiče njegove igračice i ostvario sve tri pobjede 18/19.11.2017. godine.

Broj odigranih setova i rezultati pokazuju kolika je bila borbenost, kvalitet i želja za pobjedom kod svih selekcija 1. lige RS, 2. lige RS gdje takmiče kadetkinje ovog kluba u seniorskoj konkurenciji  i pionirske lige protiv lidera na tabeli.

U takmičenje u ovim ligama, kada se doda i juniorsko prvenstvo na turnirskom principu uključeno je više od 60 djevojaka i djevojčica uzrasta od 12 do 19 godina. Ovo, svakako, predstavlja kuriozitet u gradu u ženskoj konkurenciji i pokazuje koliko se poklanja pažnje radu sa omladinom školskog uzrasta u ovom klubu.

Prvi trener Borko Mićić je prezadovoljan radom i zalaganjem svih članica kluba i onih najmlađih koje prave prve odbojkaške korake i podržava akciju gradske administracije oko sređivanja sokolskog doma i popravljanja uslova u istom za treninge, kao i trudom svih članova Upravnog odbora za stvaranje uslova za funkcionisanje kluba

"Još jedna dobra vijest je da je uspješno operisana naša najbolja igračica i kapiten tima Jovana Kovačević i da je krenuo njen oporavak. Iako je ne očekujemo na terenu u ovoj sezoni nadamo se da će u potpunosti biti spremna za iduću", rekao je Borko za portal InfoBijeljina.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )