FOTO: null

Predstavnici Odbojkaškog kluba Libero iz Bijeljine, ovoga vikenda biće dvostruki domaćini.

Prvo će, u subotu 09.04. u 15 h odigrati prvu seniorsku utakmicu u kratkoj istoriji kluba, u okviru Prvog kola Kupa RS. Gost je daleko iskusnija ekipa, Drina iz Zvornika. 

„Vara se svako onaj ko misli da dolazi u Bijeljinu po lagane bodove. Istina je, mi ćemo se pojaviti na parketu, sa ekipom u kojoj će biti čak i petnaestogodišnjaka, ali je to ekipa mladih momaka koji su sve o odbojci naučili u Bijeljini, i svi su iz Bijeljine. Zato i pozivam sve naše sugrađane da dođu i  obećavam  da će  moji momci ostaviti  srce na parketu. Mladi su, i treba nam puna dvorana, da ih dodatno motiviše“, rekao je za portal InfoBijeljina Bojan Kvrgić, trener OK Libero. 

Već sutradan, u nedelju 10. aprila, od 15 h, OK LIBERO će u okviru polufinalnog turnira za pionire (2000 godište i mlađi) ugostiti ekipe Mladosti iz Brčkog i Majevice iz Lopara. Pobjednik ovog turnira će obezbijediti učešće na finalnom turniru RS za pionire. 

„Ovo je jedna nevjerovatna generacija, i ne razmišljamo ni o čemu, sem o dvije ubjedljive pobjede, u kojima ćemo demonstrirati nadmoć. Naš cilj je titula prvaka države u pionirskoj kategoriji, i ovo je samo stepenica koju moramo preći, i mislim da će naši momci ovo uraditi bez problema. Pogotovo, ako se napuni dvorana“ rekao nam je Jovan Kvrgić, predsjednik OK Libero.

Obje utakmice se igraju u sportskoj dvorani OŠ „Vuk Karadzić“, sa početkom u 15 h , a ulaz je besplatan.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )