FOTO: null

Odbojkaši Radnika iz Bijeljine zabilježili su sedmu pobjedu u trinaestom kolu Premijer lige BiH. U gradskoj dvorani "Gimnazije" savladali su ekipu "Modriča-optime" sa 3:0.

OK "Radnik" Bijeljina - OK "Modriča-Optima" 3:0 (25:22,25:16,25:17) 

SD "Gimnazije", gledalaca: 150,  prvi sudija: Mirza Bašić iz Lukavca, drugi sudija: Slaviša Kuzmanović iz Banja Luke, delegat kontrolor: Admir Mahovkić

OK "Radnik" :
Kvrgić, Balaban, Ćulibrk, Stanišić, Jocić, Radić, Vujović, Vasić, Vidić, Tomić, Jokanović, Milićević, trener Manojlović 
OK "Modriča-optima" : Bencun, Hanumić, Borojević, Novaković, Milošević B, Babić, Kojić, Blagojević, Milošević D, Vuković, Kuzmanović, Gavrić, trener Lazić 

Konačno su odbojkaši Radnika pokazali igru kakva se od njih očekuje. Nakon nekoliko utakmica u kojima su igrali ispod očekivanog nivoa, zabilježili su rutinsku pobjedu od 3:0. Poveo je Radnik i igrao sigurno sve do polovine prvog seta, kada neshvatljivim greškama vraća mlade modričane u igru, i dozvoljava vođstvo uljara od 22:20. Tek tada, zaigrali su igači Radnika kako znaju i sa nekoliko odličnih poteza vezaju 5 poena i osvajaju prvi set 25:22. U drugom i trećem setu prava i realna slika na terenu. Sigurnom i rutinskom igrom Radnik dozvoljava Modričanima da osvoje samo 16, odnosno 17 poena za nešto više od sat vremena igre. 

Bolji od ostalih kod domaćina bili su Ćulibrk i Milićević, dok opravdanje za poraz modričani mogu tražiti u izostanku kapitena Blagojevića. U sledećem kolu Radnik putuje u Kakanj, gdje ga očekuje veoma zanimljiva utakmica, s obzirom da je u prvom dijelu sezone odigranom u Bijeljini meč riješen nakon 5 odigranih setova. 


Rezultati i tabela nakon XIII kola: 

HOK "Domaljevac" - MOK “Jedinstvo” Brčko 0:3 

OK "Borac" Banja Luka - OK “Mladost” Brčko 0:3 

OK "Ilijaš" - OK “Kakanj78” 2:3 

OK "Gacko" - OK "Bosna" Kalesija 3:0 

1. Mladost 35,  2. Gacko 27,  3. Borac 23,  4. Kakanj 23,  5. Jedinstvo 21, 6. Radnik 20, 7. Ilijaš 18, 8. Domaljevac 15, 9. Modriča 9, 10. Bosna 4 boda. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )