FOTO: null

Odbojkaši Radnika plasirali su se u finale KUP-a BiH pobjedom nad ekipom Kakanj78 rezultatom 3:1, po setovima, 21:25, 25:17, 25:19, 25:20.

Nakon odigranog drugog polufinala, u borbi za trofej sastaće se sa domaćinom finalnog turnira, ekipom Mladosti. Utakmica se igra u subotu, u dvorani Gimnazije "Vaso Pelagić" u Brčkom, sa početkom u 20:10 časova u direktnom prenosu na BH TV. Ovo je ujedno i repriza finalne utakmice KUP-a Republike Srpske u kojoj je Mladost u Bijeljini slavila nakon 5 odigranih setova. 

Ekipa Radnika pokazala je da kada igraju u kompletnom sastavu, svakog mogu da dobiju. Ovo je, kaže trener Radnika veliki uspjeh. 

- "Nakon nekoliko utakmica u kojima nismo bili kompletni i gdje nismo pokazali ono što možemo, odigrali smo zaista jedan dobar meč, i zahvalio bi se svojim i igračima Kaknja na odličnoj igri. Plasmanom u finale mi smo ispunili naš cilj, a protiv Mladosti ćemo pokušati da damo sve od sebe, kako bi napravili iznenađenje" - rekao je za portal InfoBijeljina trener Radnika nakon utakmice. 

Treba dodati da je prvi sudija pokazao dva crvena kartona igračima Kaknja, apsolutno zasluženo.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )