FOTO: InfoBijeljina.com

Bijeljinski odbojkaši spremaju se za meč protiv Crvene zvezde, koji će im biti ujedno i prvi u Evropi od kako postoji klub, što je svakako istorijski uspjeh za našu odbojku, ali i grad.

Odbojkaši su obaćali da će dati sve od sebe i da se neće predati.

"Ekipa ulazi spremno u ovaj meč, jer sigurno nemamo pritisak pobjede što nam je prednost. Igrači Crvene zvezde moraju proći, jer igraju protiv ekipe iz BiH. Oni potcjenjuju malo našu odbojku i smatram da je to naša šansa da ih pobjedimo u Bijeljini", rekao je za InfoBijeljina Bojan Novokmet, koji dodaje da je veliki navijač Crvene zvezde, ali da će dati sve od sebe da Zvezda izgubi.

U redovima Radnika novo pojačanje na poziciji libera je Stefan Savić, koji je već imao priliku da igra protiv Zvezde i da je pobjedi. 

"Zvezda je jako kvalitetna ekipa jer imaju taj individualni kvalitet, verovatno su kvalitetniji od nas dosta, ali smatram da možemo da napravimo neko čudo i da ih savladamo. Ne bih hteo da igram da ne verujem da možemo da ih pobedimo. Mislim da je za svakoga ovo veliko iskustvo i mislim da svako treba da ima želju da u svojoj karijeri odigra jednu ili dve utakmice u Evropi. Meni je to velika želja i veliki san, hvala bogu što mogu da igram tako velike utakmice", rekao je Savić. 

Utakmica protiv Beograđana je na programu u sportskoj dvorani Gimnazije, u utorak 27.11.2018. godine sa početkom od 19:30 časova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )