FOTO: null

Večeras je u Bijeljini odigrana i druga utakmica četvrtine finala plej ofa, a odbojkaši Radnika su na svom parketu savladali ekipu Jedinstva maksimalnim rezultatom od 3:0.

Ovom pobjedom su odbojkaši Radnika načinili veliki korak, plasirajući se u polufinale plej-ofa.

"Imali smo promjenljivu sezonu, od početka godine smo imali nekih problema, kasno smo krenuli sa pripremama, ali smo generalno zadovoljni što smo igrali plej of uopšte. Nismo mentalno bili spremni na terenu, žao mi je što nismo igrali kvalitetnije, a mogli smo. Iskoristio bih priliku da čestitam ekipi Radnika, zasluženo ide dalje i nadam se da će pobjediti i sledećeg protivnika", izjavio je za InfoBijeljina trener OK Jedinstvo Miloš Mitrović.

Već sledeći vikend odbojkaše Radnika očekuje prva polufinalna utakmica koja će se igrati na domaćem terenu.

"Mislim da smo konačno odigrali neku rutinsku utakmicu u kojoj smo pobjedili očekivanim rezultatom 3:0, mada je ekipa Jedinstva došla oslabljena. Mislim da su momci pokazali ono što nam treba u ovom trenutku. Nadam se ćemo igrati još bolje sledeći vikend, te bih iskoristio priliku da pozovem još jednom navijače da dođu u što većem broju i podrže naše momke, u prvom polufinalnom meču koji se igra u subotu od 19 časova", rekao je po završetku utakmice trener Radnika, Darko Manojlović. 

Odbojkaši Radnika će najvjerovatnije sledeći vikend igrati protiv ekipe Kaknja, a utakmica će se igrati u sportskoj dvorani u Račanskoj ulici. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )