FOTO: null

U okviru četrnaestog kola Premijer lige BiH za odbojkaše, Radnik iz Bijeljine izgubio je u Kaknju od istoimene ekipe maksimalnim rezultatom 3:0.

OK “Kakanj78” : OK “Radnik” Bijeljina - 25:16 ; 25:19 ; 25:22

Gradska dvorana u Kaknju, gledalaca: 300

OK Kakanj – Cepić, Hasanbašić, Škulj, Krivokapa, Šljivo, Đakovac, Boršner, Srebrenica, Aganović, Fejzović, Mustafić-libero, Sužanj-libero

OK Radnik Bijeljina – Balaban, Vujović, Vidić, Kvrgić, Stanišić, Jocić, Milićević-kapiten, Radić, Ćulibrk, Jokanović, Vasić-libero

Prvi sudija : Nikola Kozić – Ljubinje, drugi sudija : Dijana Vidović – Modriča, delegat – kontrolor : Radoslav Vračević

Gosti su bili lišeni pomoći prvog trenera Manojlovića, zbog privatnih obaveza, kao i Tomića koji je propustio utakmicu zbog povrede leđa. Iako se očekivala ravnopravna borba od prvog do posljednjeg poena, odbojkaši Kaknja lako i ubjedljivo slavili su protiv bijeljinaca. Samo u trećem setu vidjena je neizvjesna igra, prije svega zbog većeg zalaganja igrača Radnika, koji su imali vođstvo do samog kraja seta, da bi od 20-og poena ponovo stali. Radnik, nakon odličnog starta u Premijer ligi drugi dio sezone igra neprepoznatljivo, i čak je doveo u pitanje plasman u plej of prvenstva. Možda zvuči čudno, ali Radnik u ovom susretu nije imao nijedan poen iz bloka, što dovoljno govori kakva je igra bila u Kaknju. U sledećem kolu u Bijeljinu dolazi aktuelni šampion Mladost iz Brčkog. S obzirom da se ne očekuju bodovi u ovom meču, Radniku ostaje da u susretima XVI, XVII i XVIII kola osvoji dovoljan broj bodova za plasman u među 6 najboljih ekipa BiH. U Kaknju bolji od ostalih bili su Fejzović i Boršner, dok u Radniku niko nije zaslužio prelaznu ocjenu.  

Rezlutati četrnaestog kola Premijer lige BiH za muškarce : 

OK “Bosna” Kalesija – HOK “Domaljevac” 0:3 

OK “Modriča-optima” - OK “Gacko” Gacko 0:3

OK “Mladost” Brčko – OK “Ilijaš” 3:1 

MOK “Jedinstvo” Brčko - OK “Borac” Banja Luka 3:1 

Tabela: Mladost 38, Gacko 30, Kakanj 78 26, Jedinstvo 24, Borac 23, Radnik 20, Domaljevac 18, Ilijaš 18, Modriča-Optima 9, Bosna 4.



Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )