FOTO: null

Nastavljaju odbojkaši Radnika sa posrtanjem u Premijer ligi BiH. U subotu sva tri boda iz Bijeljine odnio je Domaljevac, ekipa protiv koje su se bodovi morali osvojiti.

Nakon ovog poraza Bijeljinci su  izgubili i treće mjesto na tabeli i sada će u plej off sa četvrte pozicije.

Sve je počelo nakon ubjedljivog poraza od Kaknja, te nakon toga nekoliko povreda koji su zadesili Biejljince, tako da će im sada biti u mnogome otežan put ka finalu plej offa, što je u jednom trenutku bio i cilj ove ekipe.

Od samog početka meča protiv Domaljevca vidjelo se da dosta toga ne štima u redovima Radnika. Omaleni, ali veoma skočni Anto Oršolić bio je nerješiv problem za blok Radnika, a i napadau domaći nisu uspjevali da probiju odbranu Domaljevca.

Prvi set sasvim zasluženo pripao je gostima sa 25:20. Ako je neko i pomislio da je ovo bio samo period krize u igri Radnika i da će Biejljinci preokrenuti rezultat, onda se prevario.

I u drugom setu došla je do izražaja bolja igra gostiju, veća želja za pobjedom što su pretočili i na parketu osvojivši i drugi set sa 25:18.

Tek u trećem setu popravila se igra Radnika, proradio je inat kod pojedinaca, probijan je blok gostiju, dobro se serviralo i to je rezultiralo i trijumfom u trećem setu od 25.17.

Nažalost nisu tako nastavili domaći igrači i u četvrtom setu. Gosti su ponovo zaigrali mnogo bolje, organizovanije i četvrti set riješili u svoju korist sa 25:21, a time i sam susret sa 3:1.

Tri boda sasvim zasluženo pripala su ekipi iz Posavine.

Do kraja ligaškog dijela ostalo je da se odigra još jedno kolo, a Radnik će biti gost ekipi Gacka. Bez obzira na ishod ovog meča u plej off bijeljinci ulaze sa četvrte pozicije.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )