FOTO: InfoBijeljina

Odbojkaše OK Radnik Bijeljina očekuje drugi meč šesnaestine finala evropskog CEV kupa, a za protivnika imaju ekipu Kladno iz Češke.

U prvom meču ekipa Kladna je upisala pobjedu od 3:0.
 
Otežavajuća okolnost za šampiona BiH je igranje u Brčkom jer dvorane u Bijeljini ne ispunjavaju uslove za igranje CEV cupa.
 
Pred ovaj meč u ekipi Radnika vlada pozitivna atmosfera nakon osvajanja Kup-a RS i najavljuju bolje  izdanje nego u Češkoj. 
 
"Nakon osvajanja prvog trofeja u sezoni za vikend, nije bilo puno vremena za slavlje jer se za nas gust raspored nastavlja. Već danas očekuje nas revanš meč 1/16 finala CEV kupa sa ekipom Kladna, koji nažalost ne možemo da igramo u Bijeljini iz tehničkih razloga. Nakon nešto lošijeg izdanja u Češkoj, nećemo izaći sa bijelom
zastavom i predati se prije početka, siguran sam da momci imaju da pokažu mnogo više nego što je to bio slučaj na gostovanju. Vrijedno su radili i spremali se za ovo i nadam se da će to i pokazati na terenu. Pozivam sve ljubitelje odbojke da dođu u sportsku dvoranu Gimnazije u Brčkom u 18h i pruže našoj ekipi podršku koja nam je potrebna." izjavio je pomoćni trener Ognjen Manojlović.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )