FOTO: null

Derbi šetstog kola Premijer lige BiH za muškarce između Mladosti i Radnika, koji je odigran u Brčkom pripao je aktuelnom šampionu rezultatom 3:1.

OK "Mladost" Brčko - OK “Radnik” Bijeljina

25:15, 31:33, 25:19, 25:16

OK "Mladost" - Novokmet, Skelić, Ćendić, Eminović, Šormaz, Zimonjić, Ivanović, Tolić, Čolo, Divljan, Simikić - libero, Keserović - libero, trener Mišić

Sastavi - OK Radnik Bijeljina – Tomić, Balaban, Lazukić, Vidić, Kvrgić, Stanišić, Jocić, Milićević-kapiten, Radić, Damjanović, Ćulibrk, Jokanović-libero, trener Manojlović

Prvi sudija : Edin BegovićZenica, drugi sudija : Adnan KološSarajevo, delegat – kontrolor : Zoran Gavrić. 

 

Igrači Radnika slabije su krenuli u utakmicu i rezultat toga je bilo vođstvo od početka do kraja seta za ubjedqivih 25:15. Za razliku od prvog, u drugom su igrali angažovanije, i iako su gubili u većem dijelu te dionice, uspjeli su se vratiti i preokrenuti u svoju korist najuzbudljiviji i najatraktivniji set 33:31. U trećem se nakon nekoliko diskutabilnih odluka drugog sudije Kološa, koje su išle na štetu Radnika, uvukla nervoza u četu Darka Manojlovića, što je rezultiralo gubitkom treće dionice sa 25:19. Četvrti set Mladost je odigrala rutinski, dozvoliviši gostima da osvoje samo 16 poena. Nakon poraza Radnik zauzima četrtu poziciju sa 10 osvojenih bodova, dok je Mladost prva sa 17 poena. Nedostajalo je malo više hrabrosti i sreće odbojkašima Radnika da osvoje jedan ili dva boda, ali prilika za revanš biće već narednog vikenda. U ekipi Mladosti istakli su se Šormaz, Eminović i Ćendić, dok su u ekipi Radnika bolji od ostalih bili Tomić i Radić. Ove dvije ekipe igraju finale Kupa Republike Srpske koje će se odigrati 16-og novembra u sportskoj dvorani u Račanskoj ulici u Bijeljini, sa početkom u 14 časova.

Rezlutati šestog kola Premijer lige BiH za muškarce :

OK "GACKO" -  HOK "DOMALJEVAC" 3:0

OK "BOSNA - OK "BORAC" 3:2

MOK "JEDINSTVO" - OK "ILIJAŠ" 3:2

OK "MODRIČA-MAXIMA" - OK "KAKANJ78" 1:3

Tabela: Mladost 17, Gacko 15, Kakanj 11, Radnik 10, Jedinstvo 9, Domaljevac 8, Borac 8, Ilijaš 6, Bosna 3, Modriča-Optima 3.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )