FOTO: null

Odbojkaši Radnika su večeras u Gacku u okviru Prve utakmice četvrtine finala plej ofa Premijer lige BiH za muškarce savladali istoimenu ekipu maksimalnim rezultatom 3:0.

Bila je ovo idealna prilika za popravni odbojkaša Radnika, jer su pobjedom u prvoj utakmici plej ofa donekle obrisali loše rezultate i poraz koji su prije 15 dana ovi momci doživjeli na gostovanju u Hercegovini. 

"U proteklom periodu pojačali smo rad na treninzima, a došao nam je i Miodrag Marinković. On nije u adekvatnoj formi, ali radi se o igraču koji će nam biti od velike pomoći u duelima sa Gačanima. Iako smo igrali bez prvog dizača Perišića, a teren u Hercegovini je bio izuzetno težak, smatram da smo kvalitetnija ekipa od domaćina, i da smo utisak koji smo ostavili u posljednjem meču, popravili ovom pobjedom", rekao je za portal InfoBijeljina trener bijeljinskog premijerligaša Darko Manojlović. 

Ekipa koja prva zabilježi dvije pobjede, plasiraće se u polufinale plej ofa. Druga, eventualna treća utakmica igraće se u Bijeljini sledećeg vikenda.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )