FOTO: null

U posljednjem, devetom kolu, prvog dijela prvenstva odbojkaši Radnika izgubili su u Bijeljini od ekipe Gacka sa 3:1. Ovim porazom, a pobjedama Kaknja i Borca iz Banja Luke, Radnik je pao na petu poziciju, i ima 6 pobjeda i 3 poraza.

OK "RADNIK" Bijeljina - OK "GACKO" 1:3 (25:23,17:25,18:25,17:25) 

Bijeljina, 06.12.2014. godine - SD "Gimnazije", Gledalaca: 150

 

Sastavi

OK "Radnik" Bijeljina – Tomić, Balaban, Lazukić, Vidić, Kvrgić, Stanišić, Jocić, Milićević-kapiten, Radić, Damjanović, Ćulibrk, Jokanović-libero, trener Manojlović

OK "Gacko" - Jegdić, Rončević, Ružić, Perišić, Milidragović, Vuković, Bošković-kapiten, Tufegdžić, Antunović, Tadić, Ćurić-libero, trener Vidaković

Prvi sudija : Adnan Muzur – Hrasnica, drugi sudija : Anel Delić – Tuzla, delegat – kontrolor : Slavko Grgić - Breza.

 

Prvi set nije nagovještavao pobjedu drugoplasirane ekipe Premijer lige BiH. Radnik, iako lišen usluga Tomića i Kvrgića, dva igrača iz prve postave, igrao je kao da je kompletan. Kao i u većini do sada odigranih utakmica, Milićević je odlično predvodio svoju ekipu do trijumfa u prvom setu, koji je završen upravo asom kapitena domaćih za 25:23. U tim trenucima nije se moglo naslutiti ono što se desilo u naredna tri seta, a to je neshvatljiv pad u igri domaćih, prije svega na prijemu, a osim Milićevića, niko nije bio raspoložen za napad. Gačani su zaigrali dosta angažovanije, koristili svaku grešku protivnika, i rutinski igrali do kraja meča. U drugom, trećem i četvrtom setu Radnik je osvojio samo 17, 18 i 17 poena, što je bilo nedovoljno za nešto više od poraza. Pored Milićevića, jedino je Ćulibrk zaslužio prelaznu ocjenu u ekipi Radnika, dok je bivši igrač bijeljinaca Tufegdžić najzaslužniji za trijumf Gačana. Ovim trijumfom Gacko je ostalo na samo bod zaostatka za vodećom ekipom, Mladosti iz Brčkog, dok je trijumfom Kaknja i Borca iz Banja Luke Radnik pao na petu poziciju. Premijer liga BiH biće nastavljena i u narednih 15 dana, jer će se u decembru odigrati dva kola iz drugog dijela prvenstva. U sledećem kolu u Bijeljinu dolazi HOK "Domaljevac", ekipa koja je savladala Radnik u prvoj prvenstvenoj utakmici u sezoni. U narednoj utakmici očekuje se povratak Tomića i Kvrgića, sa kojim bi i igra Radnika morala da bude daleko bolja od prikazane u prethodnom meču. 

 

Rezlutati devetog kola Premijer lige BiH za muškarce : 

OK "BORAC" Banja Luka - OK "MODRIČA-OPTIMA" 3:1

OK "ILIJAŠ" - HOK "DOMALJEVAC"  3:1

OK "KAKANJ 78" - OK "BOSNA" Kalesija  3:0

OK "MLADOST" Brčko - MOK "JEDINSTVO" Brčko  3:0 

 

Tabela: Mladost 23, Gacko 22, Kakanj 17, Borac 16, Radnik 15, Jedinstvo 13, Ilijaš 12, Domaljevac 11, Bosna 3, Modriča-Optima 3.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )