FOTO: InfoBijeljina.com

Odbojkaši Crvene zvezde doputovali su danas u Bijeljinu gde će u utorak igrati prvi meč šesnaestine finala CEV Kupa Izazivača protiv domaćeg Radnika.

Igrači Zvezde smatraju da će opravdati očekivanja u ovom meču.

"Stigli samo danas, tek se prilagođavamo na uslove, večeras imamo trening. Tek treba da se upoznamo sa ekipom Radnika, da odgledamo video snimke svakog igrača. Mislim da trebamo opravdati ulogu favorita u ovom meču, fokusirani smo na svoju igru i mislim da će biti sve u redu", rekao je za InfoBijeljina Milutin Nejić, igrač Crvene zvezde.

Danilo Pavlović, inače rođeni Banjalučanin kaže da je do sada imao priliku da igra u Bijeljini, sa juniorskom ekipom na turniru, i dodaje da je atmosfera bila veoma dobra što se navijača tiče. 

"Nadam se da će i sutra tako biti, da neće izostati podrška navijača. Ne znamo nešto mnogo o Radniku, treba da gledamo video snimke. Smatram da smo favoriti, ali to moramo pokazati na terenu. Ako budemo igrali našu igru i ako se budemo držali naše taktike i naših dogovora, ne bi trebalo biti problema", rekao je Danilo Pavlović.

Prva utakmica šesnaestine finala CEV Kupa Izazivača između Radnika i Crvene zvezde igra se u utorak 27. novembra od 19.30 časova u Gradskoj sportskoj dvorani u Bijeljini. Meč će suditi Jančo Stankov (Bugarska) i Florin Dimači (Rumunija).

Revanš meč se igra u Beogradu u srijedu 5. decembra od 19 časova u dvorani USC Voždovac.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )