FOTO: null

Pješak star 61 godinu lakše je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros u 8.15 h dogodila u Ulici Srpske dobrovoljačke garde, potvrđeno je za InfoBijeljina u policiji.

"Pješaka je u ovoj saobraćajnoj nezgodi udario vozač V.S. upravljajući automobilom "mazda". U bijeljinskoj bolnici "Sveti Vračevi" su povrijeđenom konstatovane lakše tjelesne povrede i nakon pregleda je pušten na kućno liječenje", rečeno je za InfoBijeljina u CJB Bijeljina. 

U Bijeljini su se pored ove saobraćajne nezgode dogodile još tri, i to na magistralnom putu Bijeljina-Rača u mjestu Dvorovi došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovao "golf" kojim je upravljalo lice N.J. i "opel" kojim je upravljalo lice O.Ž., te na magistralnom putu Bijeljina-Brčko, u mjestu Dragaljevac u kojoj su učestvovala dva golfa. Vozilo "golf" kojim je upravljao C.S. i drugo vozilo, takođe "golf", kojim je upravljao S.Ć.

Poslednja saobraćajna nezgoda, kako portal InfoBijeljina saznaje se dogodila na magistralnom putu Bijeljina-Ugljevik, u mjestu Suvo Polje, gdje je policijski uviđaj još u toku. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )