FOTO: InfoBijeljina

U cilju prevencije saobraćajnih nezgoda u kojima je neprilagođena, nebezbjedna i nepropisna brzina kretanja dominantan uzrok težih oblika saobraćajnih nezgoda Policijska uprava Bijeljina od danas spovodi pojačanu kontrolu saobraćaja.

Pojačana kontrola brzine kretanja vozila će se do 29. februara vršiti preko radarskog sistema "Redflex traffic systems fty – Dual".

Tokom mjeseca januara policijski službenici Policijske uprave Bijeljina evidentirali su 1195 prekršaja koja su počinjena u saobraćaju.

U  mjesecu januaru 2020. godine iz saobraćaja je isključeno 10 vozila i 136 vozača. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola iz saobraćaja je isključeno 115 vozača, jedan vozač je bio pod dejstvom opijata, dok je 17 vozača učestvovalo u saobraćaju bez položenog vozačkog ispita. 

Policijska uprava Bijeljina apeluje na vozače motornih vozila da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise,naročito ona koja se odnose na ograničenja brzine kretanja vozila, te da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )