FOTO: InfoBijeljina

Svi nesavjesni vozači koji parkiraju svoje vozilo na tek uređen trotoar i pješačku stazu rizikuju da plate kaznu od 90 KM, jer će „pauk“ od danas premještati takva vozila, saznaje InfoBijeljina.

Iz Gradske uprave je danas izdat nalog za postavljanje saobraćajnog znaka kojim se zabranjuje zaustavljanje i parkiranje na trotoaru. 

Portal InfoBijeljina je već nekoliko puta pisao o ovom problemu, a nepropisnom parkiranju će se valjda stati u kraj. Mještani ovog dijela Bijeljine pohvalno reaguju na ovaj potez.

„Konačno će se moći šetati ovom stazom, poslednjih dana bilo je parkiranih automobila, a nadam se da od danas neće i da će nesavjesni vozači shvatiti da je ovo pješačka staza. Naše ljude dok na „udariš“ po džepu, neće reagovati, pa se nadam da će pauk i policija narednih dana izdavati prekršajne naloge“, rekao je mještanin naselja „Dašnica“ za portal InfoBijeljina. 

Image may contain: sky, car and outdoor

Podsjećamo, BUK Promet izvodi radove na uređenju kanala Dašnica i pratećih obalnih sadržaja, kao i radove na kanalu SPOK i objektu ušća kanala SPOK-Glogovac-Dašnica.

Ukupna dužina uređenja kanala Dašnica kroz grad iznosi 2,6 km, od mosta na regionalnom putu Bijeljina – Tuzla do mosta u naselju "Zair". 

Ugovoreni rok za ove radove je 715 kalendarskih dana. Izgradnjom ovih objekata grad Bijeljina će biti zaštićen od voda koje su u prošlosti pravile velike probleme gradu. Investitor je Javna Ustanova "Vode Srpske".

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )