FOTO: null

U bijeljinskom Centru za kulturu "Semberija" u dvije posljednje sedmice februara biće prikazani srpski filmski hit "Zona Zamfirova - drugi dio" i film "Pedeset nijansi - Mračnije".

Oba filmska hita biće prikazana u okviru tri dnevne projekcije - od 17.00, 19.00 i 21.00 čas, po nepromijenjenoj cijeni bioskopske ulaznice od četiri KM. 

Prikazivanje filmova u Bijeljini ove godine organizovano je u velikoj sali Centra za kulturu jer je sala Bioskopa, koji je u sastavu ovog centra, ostala bez grijanja zbog kvarova tokom talasa hladnoće u januaru. 

Film "Pedeset nijansi - Mračnije" biće prikazan u nedjelju, 19. februar, a igraće dva dana. Nastavak popularne "Zone" biće prikazan u nedjelju, 26. februara, a biće organizovane trodnevne projekcije. 

Film "Pedeset nijansi – Mračnije" ekranizacija je nastavka svjetskog bestselera "Pedeset nijansi sive" britanske književnice E. L. DŽejms, u režiji DŽejmsa Folija, a DŽejmi Dornan i Dakota DŽonson vraćaju se na veliko platno kao Kristijan Grej i Anastazija Stil. 

"Zona Zamfirova – drugi dio", u režiji Juga Radivojevića, snimljena je po scenariju Ivane i Miroslava Mitića i motivima knjige "Zona Zamfirova, šta je bilo posle" Dušice Milanović Marike. 

Petnaest godina nakon ekranizacije ljubavne priče Stevana Sremca o Zoni i Manetu, scenaristi Ivana i Miroslav Mitić napisali su priču o njihovom životu u braku, dvije godine nakon vjenčanja. 

U nastavku će njihovu ljubavnu sagu dočarati glumci Brankica Sebastijanović kao Zone i Milan Vasić kao Mane.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )