FOTO: null

Prvi bod ove sezone u Premijer ligi fudbaleri Radnika osvojili su na gostovanju kod Krupe u trećem kolu i to u posljednjim trenucima meča kada je Marko Obradović postigao gol za 2:2.

Bila je Krupa blizu nove pobjede u Premijer ligi, vodila je sa 2:1 i imala igrača više, ali se igrači Radnika nisu predavali i došli su do gola u trećem minutu sudijske nadoknade. Igrači iz Bijeljine dva puta su stizali rezultat nakon što je pogotke za domaćina postizao Elvir Koljić, koji je već četiri puta pogodio mreže protivničkih golmana ove sezone. Iako su ovim remijem zadržali niz nepobjedivosti, koji traje od 15. oktobra prošle godine i zabilježili odličan start, u Krupi mogu žaliti za pobjedom, pogotovo jer smatraju da su oštećeni na kraju meča.

- Mislim da nismo dovedeni u ravnopravan položaj u nadoknadi vremena, jer nam sudija nije dozvolio izmjenu povređenog igrača, a rezerva je bila spremna. Nakon toga se desila situacija da primimo gol upravo preko te strane. U svakom slučaju je mala Krupa uspjela da ostvari neriješen rezultat, ima pet poena i može da bude ponosna. Uspjeli smo da osvojimo pet bodova koji su veliki za nas. Drugo poluvrijeme smo odlično odigrali, možda najbolje poluvrijeme u Premijer ligi - rekao je trener Krupe Slobodan Starčević.

Radnik je došao do vrlo bitnog boda, pogotovo jer je pola sata igrao bez isključenog Mladena Zeljkovića. Kao i Starčević i trener Radnika Slavko Petrović nije bio zadovoljan nekim odlukama sudije Zorana Grbića.

- Željković mi je tvrdio da kod penala i crvenog kartona nije pipnuo protivnika koji je promašio loptu, ali to su sve stvari prisutne u fudbalu. Njemu je oko i arkada poplavilo kada je dobio direktan udarac u glavu prije toga. Odigrali smo kvalitetnije nego protiv Čelika. U četvrtom kolu moramo doći do tri boda kako bilo. Interesantno je da smo ekipa koja prošle godine u prvom delu u devet utakmica nije imala poraza na strani, primila ukupno tri gola, a sada smo već primili četiri posle tri kola. Tu se već vidi manjkavost ove ekipe. Sigurno je tu par igrača koje ne možemo da zamenimo, jer vidimo poklone koje dajemo, kao onaj kod njihovog prvog gola - istakao je Petrović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )