FOTO: rts.rs

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je sinoć posle poraza od Reala u Madridu (86:93) da vjeruje da ovaj tim "crno-bijelih" može da uradi sjajne stvari ove sezone.

"Čestitke Real Madridu na pobjedi. U prvoj četvrtini mi smo pogađali i širili teren, što je dobro. U drugom kvartalu nismo pogađali, ali tako je. Svakako sam zadovoljan time. Promašaji su dijelovi igre. I pored nekih drugih detalja, vjerujem da ovaj tim može da uradi sjajne stvari ove sezone", rekao je Obradović na konferenciji za medije posle utakmice.

Rekao je da je napravljen plan igre, koji nekad nije bio poštovan, već je bilo nekih individualnih stvari. 

"Ponavljam, i pored toga, ovaj tim ima kvalitet. Novi su igrači i ovo je tek početak. Možemo mnogo da napredujemo", dodao je Obradović posle drugog poraza na startu Evrolige. 

Istakao je da je presudio pad u igri u poslednjoj dionici.

"Posustali smo u najbitnijim momentima i u četvrtoj četvrtini rival se odvojio. Vjerujem u ovaj tim, da imamo kvalitet i da možemo da imamo dobru sezonu", zaključio je Obradović. Partizan u narednom, 3. kolu Evrolige, u utorak dočekuje Bajern. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )