FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas se očekuje oblačno vrijeme sa slabom kišom, a na planinama će padati slab snijeg, prognoziraju meteorolozi.

Jutro će biti oblačno, a tokom dana područje zahvaćeno kišom će se širiti od juga ka ostalim predjelima. Najmanje padavina će biti u Semberiji i na istoku, a susnježica i snijeg će padati na višim planinama, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Vjetar slab do umjeren, uglavnom, južni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura od četiri do devet, na jugu do 12 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 7 časova: Bjelašnica minus tri stepena, Kozila-Klekovača i Istočni Drvar minus dva, Sokolac minus jedan, Han Pijesak, Drvar i Kupres nula, Ribnik, Mrkonjić Grad i Čemerno jedan, Rudo, Kalinovik, Nevesinje, Bihać, Bugojno i Ivan-sedlo dva, Jajce, Livno, Sanski Most, Sarajevo, Višegrad, Mrakovica, Kneževo i Gacko tri, Foča, Srebrenica, Tuzla i Zenica četiri, Gradačac, Prijedor, Doboj, Gradiška, Novi Grad i Bileća pet, Banjaluka, Bijeljina, Srbac i Zvornik šest, Mostar i Stolac sedam, Ljubinje, Čapljina i Trebinje osam stepeni Celzijusovih.

U protekla 24 časa najviše kiše palo je u Gacku - 32 litra po metru kvadratnom, zatim u Nevesinju - 27, Bileći - 26, Čemernu - 24, Trebinju - 21, Kalinoviku i Stocu - 12, Čapljini i Ivan-sedlu - 11, Tuzli - 10, Foči pet, Bijeljini tri...

Visina snijega u 7 časova: Bjelašnica 78 centimetara, Han Pijesak i Kupres 17, Čemerno 10, Istočni Drvar pet, Sokolac tri, Kalinovik dva centimetra.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )