FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno sa maglom, dok se u Hercegovini i na planinama očekuje pretežno sunčano vrijeme.

Najviša dnevna temperatura od dva do 10, na jugu od 11 do 15 stepeni Celzijusovih. 

Jutro je prohladno sa slabim mrazem u višim krajevima. U nizijama, oko rijeka i po kotlinama na sjeveru, istoku i zapadu česta magla ili sumaglica. 

U mnogim mjestima magla će se zadržati tokom dana i preći će u nisku oblačnost uz svježe vrijeme, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

U Hercegovini i brdsko-planinskim predjelima biće sunčano i znatno toplije vrijeme. Ponegdje će i u nižim predjelima doći do razvedravanja, sa kratkotrajnim sunčanim periodima. 

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Sokolac minus šest, Gacko i Kupres minus pet, Han Pijesak, Nevesinje minus tri, Bugojno i Livno minus dva, Sarajevo i Bileća minus jedan, Sanski Most i Zenica nula, Banjaluka, Foča, Čemerno, Ivan-sedlo i Tuzla jedan, Bjelašnica, Doboj, Višegrad i Prijedor dva, Gradačac tri, Bijeljina i Trebinje pet, Mostar šest i Neum 10 stepeni Celzijusovih. 

Visina snijega jutros u 7.00 časova: Bjelašnica 16, Kupres 15, Han Pijesak 12 i Istočni Drvar 11 centimetara.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )