FOTO: null

Danas se u Bosni očekuje pretežno oblačno vrijeme sa mjestimično slabom kišom. U Hercegovini umjereno oblačno i uglavnom bez padavina.

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera, a na momente i pojačan. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 11, na jugu Hercegovine od 12 do 17, a najviša dnevna temperatura zraka u Bosni između 10 i 16, u Hercegovini od 19 do 23 stupnja.

Prema prognozama od petka se očekuje stabilizacija vremene i porast temperature, koja će početkom naredne sedmice preći i 25 stepeni.

BIOPROGNOZA: Slično kao i prethodnih dana, uz nešto ljepšu opštu sliku na jugu zemlje. Prohladno vrijeme, uz povećanu naoblaku i povremene padavine, uglavnom će lošije djelovati na raspoloženje kod osjetljivih osoba. Moguće su poteškoće poput glavobolje, nervoze i dekoncentracije. Preporučljivo je posvetiti pažnju prikladnom odijevanju obzirom da će osjet hladnoće biti izraženiji.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )