FOTO: null

Nakon više od tri godine, Sem Smit, osvajač nagrada Oskar, Gremi, Brit i mnogih drugih, objavio svoj drugi po redu studijski album "The Thrill Of It All", koji je srpskoj publici dostupan preko servisa „Gugl plej“ i „Dizer“.

Sem Smit je takođe jedan od rijetkih izvođača koji je pisao pjesmu za čuveni filmski fenomen Džejms Bond koji mu je i donio Oskara.

Prvi singl sa albuma, Too Good At Goodbyes, koji je objavljen 6. septembra, došao je do prvog mjesta u Velikoj Britaniji, što je ujedno i njegov šesti singl koji je ovo postigao.

Prije izlaska albuma, Sem je održao seriju manjih nastupa u Londonu, Njujorku, Berlinu i Los Anđelesu, gdje su obožavaoci imali priliku da čuju i djelić novog materijala.

U sklopu promocije novog albuma, Sem se po drugi put predstavio u popularnom američkom šou Subotom uveče uživo, gdje je uživo izveo pjesme Pray i Burning koje se nalaze na ovom albumu.

Na novom albumu je sarađivao sa svojim dugogodišnjim prijateljem i saradnikom, čuvenim producentom Džimijem Nejpsom.

Na izdanju The Thrill Of It All su učestvovali i Timbaland, Malaj, Džejson Pu Ber Boud i Stargejt.

Na pjesmi No Peace je sarađivao i sa mladom umjetnicom, koja nastupa pod umjetničkim imenom Yebba.

Album je od danas dostupan u standardnoj verziji (10 pjesama) i specijalnoj (14 pjesama), a obje verzije su dostupne na servisima Dizer i Gugl plej.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )