FOTO: null

Fakultet poslovne ekonomije u Bijeljini Univerziteta u Istočnom Sarajevu svečano je danas obilježio 10 godina rada.

Na svečanosti u Centru za visoko obrazovanje u Bijeljini uručene su diplome za stopedesetdvoje diplomiranih ekonomista, a onima sa najboljim prosjekom uručene su i nagrade od po 100 KM. 

Prema riječima dekana ovog fakulteta Srđana Damjanovića, promovisana su i tri magistra i devet mastera ekonomije. 

"Nagradili smo studente prve, druge i treće godine koji su imali najbolji prosjek ocjena, ali i plaketama Fakulteta profesore i radnike stručnih službi koji su ostvarili značajan doprinos u radu Fakulteta", rekao je Damjanović Srni. 

Prva generacija upisanih studenata na ovom fakultetu je 2005. godine, a Viša škola za poslovnu ekonomiju u Bijeljini počela je sa radom 1993. godine. Od 2005. prerasla je u fakultet. 

Od te godine do danas Fakultet poslovne ekonomije završilo je 850 diplomiranih ekonomista. 

Plakete Fakulteta poslovne ekonomije Univerziteta u Istočnom Sarajevu dobili su profesor na Ekonomskom fakultetu Brčko Hamid Alibašić, profesor na Pedagoškom fakultetu u Bijeljini Stevo Pašalić, profesor na Filozofskom fakultetu Pale Milenko Pikula, te profesor na Pravnom fakultetu u Banjaluci Vitomir Popović. 

Plaketu za značajan doprinos u radu Fakulteta dobila je i radnik stručne službe koja je otišla u penziju LJiljana Vukadin.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )