FOTO: null

Lomljenjem slavskog kolača i ručkom za zvanice u ugljevičkom Dječijem vrtiću „Duško Radović“ danas je obilježena krsna slava ove ustanove Sveti Nikola.

Nakon lomljenja slavskog kolača protojerej-stavrofor Mićo Pajkanović, prvi ugljevički paroh, čestitao je radnicima i djeci krsnu slavu.

„Vaš posao je odgovoran jer djecu od najmanjih uzrasta vaspitavate,  da bi kroz nekoliko godina bili školarci i kasnije kroz život da se usavršavaju u daljem radu“, rekao je Pajkanović u čestitki upućenoj radnicima vrtića.

Pomoćnik direktora vrtića Darko Zekić čestitao je slavu kolegama i zahvalio se rukovodstvu opštine Ugljevik na podršci koju  pruža  kako bi nesmetano radila ova ustanova.

„Naš kapacitet je popunjen, brojimo u cjelodnevnom boravku 60 djece, imamo i dvije grupe u igraonici koju pohađa 45 dječaka i djevojčica“, rekao je Zekić.

On je istakao da će se kapacitet vrtića uz podršku opštine Ugljevik u narednoj godini proširiti i da će sva djeca koja su na čekanju biti primljena.

„Naš osnivač je opština Ugljevik, dobili smo saglasnost za proširenje, pa će 70 mališana koji su na čekanju biti primljeno“, najavio je Zekić.

Osim osoblja, slavi su prisustvovali predstavnici opštine Ugljevik, penzionisani radnici, te direktori drugih opštinskih preduzeća.

Kumovi slave bili su predstavnici Boračke organizacije Ugljevika.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )