FOTO: null

Radnici ugljevičkog Doma zdravlja položili su danas cvijeće na spomen-obilježje i odali počast dvojici poginulih, 17 preminulih kolega i dvjema civilnim žrtvama rata, povodom obilježavanja krsne slave ove zdravstvene ustanove Svetog arhangela Mihaila - Ar

Tim povodom služen je i parastos za poginule i preminule radnike Doma zdravlja. 

Direktor Doma zdravlja Ugljevik Jugoslav Cvetković rekao je da se parastos u čast preminulih kolega tradicionalno služi, a da se zdravstveni radnici sa ponosom sjećaju svojih kolega. 

"Naša dužnost i obaveza je da se sjećamo naših kolega koji su radni i životni vijek proveli u zdravstvu, koji su svojim radom i nesebičnom pomoći građanima gradili zdravstvo i naš Dom zdravlja", rekao je Cvetković novinarima. 

Dom zdravlja Ugljevik ima sedam timova porodične medicine, biohemijsku laboratoriju, specijalističko-konsultantsku službu za ginekologiju i pedijatriju, akreditovane službe Centra za bazičnu rehabilitaciju i Centar za mentalno zdravlje. 

U okviru Doma zdravlja funkcioniše i služba stomatologije. 

Dom zdravlja Ugljevik pokriva potrebe 12.500 registrovanih pacijenata.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )