FOTO: null

Radnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina obilježili su danas, u prisustvu brojnih zvanica, krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske, Svetog arhangela Mihaila.

Povodom Aranđelovdana, načelnik ovog centra Žarko Ćosić istakao je da su pouzdanost, čvrstina, odgovornost i profesionalnost samo neke od riječi kojima se može opisati rad policije Republike Srpske u protekle 24 godine. 

"S ponosom mogu da kažem da su pripadnici CJB Bijeljina uspješno obavljali sve svoje zadatke u čijem su izvršavanju pokazali hrabrost, patriotizam, požrtvovanje i humanost", rekao je Ćosić, obraćajući se zvanicama. 

On je naveo da policija nastoji da svim građanima obezbijedi miran i bezbjedan život, te da radi na stvaranju što povoljnijeg stanja u oblasti javnog reda i mira, bezbjednosti saobraćaj, a posebno u oblasti kriminaliteta. 

"Radnici CJB Bijeljina će svojom stručnošću, odgovornošću, profesionalizmom i dalje raditi na očuvanju stečenog nivoa bezbjednosti i sve buduće zadatke rješavati uspješno i za dobrobit svih", rekao je Ćosić. 

On je, čestitajući slavu zaposlenima u CJB Bijeljina, istakao da su zahvaljujući saradnji sa građanima kao i podršci koju su imali od građana i medija, uspjeli da postignu i održe bezbjednost na visokom nivou. 

Vojni sveštenik Vaso Popović, koji je već drugu godinu kum slave, čestitao je današnju slavu svim pripadnicima MUP-a Srpske. 

"Pripala mi je i ove godine čast da učestvujem u organizaciji proslave krsne slave MUP-a Srpske, ali danas ne kumujem ja kao pojedinac, danas kumuju besmrtni heroji, junaci našeg naroda, oni koji su prinijeli na žrtvu ono što je najvrednije, svoj život", rekao je sveštenik Popović, blagosiljajući današnji dan. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )