FOTO: InfoBijeljina.com

Komunalno preduzeće "Kompred" iz Ugljevika obilježilo je danas 46 godina uspješnog poslovanja i krsnu slavu - Rođenje Presvete Bogorodice.

Direktor preduzeća Milan Lazić zahvalio je svim radnicima na predanom radu koji je, prema njegovim riječima, rezultirao poslovanjem u suficitu.

"Imamo 3.800 korisnika usluga snabdijevanja vodom i zbrinjavanja komunalnog otpada, a za 2.000 korisnika brinemo o kanalizacionim uslugama", rekao je Lazić novinarima.

On je istakao da preduzeće ima odličnu saradnju sa opštinom Ugljevik, preduzećem Rudnik i termoelektrana "Ugljevik" i drugim poslovnim subjektima u ovoj lokalnoj zajednici.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić čestitao je svim radnicima slavu i uspješno poslovanje i istakao da je "Kompred" jedno od najuspješnijih komunalnih preduzeća u Republici Srpskoj.

"Činjenica da je pokrivenost odvoza čvrstog otpada u Ugljeviku 95 odsto govori o uspješnosti ovog preduzeća, a posebno je pozitivno to što je vodosnabdijevanje u svim mjesnim zajednicama poboljšano", rekao je Perić.

Kum današnje slave bilo je preduzeće Rudnik i termoelektrana "Ugljevik", a direktor ovog privrednog giganta Čedomir Stojanović poželio je radnicima "Kompreda" da i u narednom periodu predano obavljaju dužnosti kako bi se održali pozitivni trendovi poslovanja.

"Ovo je dobro organizovano preduzeće koje radi na dobrobit svih građana opštine Ugljevik", rekao je Stojanović. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )