FOTO: InfoBijeljina

Republička stranka Srpske obezbijedila je oko 7.000 KM za izgradnju krova na novoj kući porodice Lukić iz Balatuna, koja je započeta prošle godine, a riječ je o porodici koja pripada kategoriji poginulog borca.

Iz RSS su saopštili da će navedena sredstva biti iskorištena za kupovinu građevinskog materijala, drvne građe i crijepa, kako bi Lukići što skorije uspjeli da presele u novi objekat.
 
- Smatramo da je nedopustivo da četvoročlana porodica u 21. vijeku živi u staroj kući od pedesetak metara kvadratnih, porodica čiji su članovi aktivno učestvovali u stvaranju Republike Srpske, a neki od njih dali život za mir budućih generacija. Srećni smo što možemo doprinijeti bržem završetku nove kuće porodice Lukić, ali i ukazati nadležnima da više pažnje obrate na one koji to zaslužuju - istakli su iz Republičke stranke Srpske.
 
Članovi RSS posjetili su krajem avgusta domaćinstvo Drage Lukića iz Balatuna i obećali pomoć za završetak njegovog novog doma.
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )