FOTO: null

Za potrebe organizovanja nesmetanog i bezbjednog održavanja manifestacije „Pantelinski dani“ u Ulici Vuka Karadžića (u oba smijera), na snazi će biti zabrana saobraćaja za sve vrste vozila (osim vozila JGPP), u periodu od 19:00 časova do 22:00 časa, odnos

Zabrana će važiti za dane: 06.08.2016. godine, 07.08.2016. godine i 08.08.2016. godine.

Privremena zabrana će biti označena odgovarajućim saobraćajnim znacima i to na taj način što će se zabraniti skretanja iz Ulice Nikole Tesle u Ulicu Vuka Karadžića, a vozila iz Ulice Meše Selimovića usmjeriti u ulica Karađorđeve i Patrijarha Pavla.

U utorak, 09.08.2016. godine, privremena zabrana saobraćaja biće na snazi u ulicama Svetog Save (od Ulice Dositeja Obradovića do raskrsnice sa Ulicom Zmaj Jove Jovanovića), Zmaj Jove Jovanovića, Nikole Tesle (od raskrsnice sa Ulicom Zmaj Jove Jovanovića  do raskrsnice sa Ulicom Vuka Karadžića) i Vuka Karadžića, u periodu od 09:30 do 11:30 časova.

Zabrana se uvodi radi prolaska litije navedenim ulicama od crkve Svetog Đorđa do Trga, ispred zgrade Gradske uprave Grada Bijeljina, gdje će se obaviti lomljenje slavskog kolača.

Zabrana saobraćaja za sve vrste vozila u Ulici Vuka Karadžića (cijela ulica u oba smjera), 09.08.2016. godine, traje od 07:00 časova do 23:00 časa, odnosno do završetka planiranih svečanih aktivnosti na Trgu kralja Petra I Karađorđevića.

Privremena zabrana će biti označena odgovarajućim saobraćajnim znacima i to na taj način što će se zabraniti skretanja iz Ulice Nikole Tesle u Ulici Vuka Karadžića, a vozila iz Ulice Meše Selimovića usmjeriti u ulice Karađorđevu i Patrijarha Pavla.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )