FOTO: null

Predsjedništvo Vijeća naroda Republike Srpske razmatraće u ponedjeljak, 16. februara, akte koje je usvojila Narodna skupština Srpske na sjednici 5. februara, uključujući i Zakon o javnom redu i miru.

Narodna skupština Republike Srpske na redovnoj sjednici 5. februara usvojila je i Zakon o izmjenama Zakona o imovini i potraživanjima kojima upravlja Fond za upravljanje nekretninama i potraživanjima Srpske.

Usvojeni su i Nacrt zakona o jakim alkoholnim pićima, Nacrt zakona o izmjenama Zakona o veterinarstvu u Republici Srpskoj, budžet Regulatorne komisije za energetiku Republike Srpske za 2015. godinu.

Usvojeni su i Nacrt zakona o stočarstvu, Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o hrani, Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o poljoprivrednim zadrugama, Nacrt zakona o vinu.

Sjednica Predsjedništva Vijeća naroda zakazana je sa počekom u 13.00 časova, a nakon nje predviđeno je saopštenje, najavljeno je iz Vijeća. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )