FOTO: null

Desk „Kreativna Evropa” i Gradska uprava Bijeljina sutra će organizovati info-dan o mogućnostima apliciranja na pozive za projekte u okviru programa „Kreativna Evropa”.

Riječ je o programu Evropske komisije za podršku i sufinansiranje projekata iz oblasti kulture i medija za period od 2014. do 2020. godine. 

Cilj organizacije info-dana je promocija programa "Kreativna Evropa" i predstavljanje različitih mogućnosti za ustanove i organizacije u BiH za kandidovanje projekata na otvorene pozive u okviru ovog EU programa. 

Info-dan je posvećen predstavnicima svih ustanova i organizacija kulture iz Bijeljine i opština Lopare i Ugljevik - javnim ustanovama kulture, organizacijama civilnog društva koje se bave kulturom, obrazovnim, naučnim i istraživačkim ustanovama, kompanijama koje djeluju u filmskoj i televizijskoj industriji. 

Na prezentaciji će biti predstavljeni ciljevi programa i prioriteti za finansiranje, ali i ključna pitanja za konkurisanje, kao na primjer, na koji način treba formulisati ideje za projekte, kako i s kim uspostaviti partnerstva, koji su uslovi, potrebni dokumenti za konkurisanje, te kako rukovoditi projektom. 

Svi zainteresovani /koji se bave oblastima medija i kulture/, a koji žele da prisustvuju info-danu treba da se prijave na mejlove:[email protected] ili [email protected]

Info-dan će početi u 12.00 časova u velikoj sali Gradske uprave.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )