FOTO: null

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić organizovao je danas tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike medijskih kuća koje djeluju u gradu i poželio nastavak dobre saradnje gradske administracije i novinara u narednoj godini.

Na prijemu, koji je održan u sjedištu Gradske uprave Bijeljina, Mićić je rekao da je zadovoljan saradnjom u godini na izmaku i poželio novinarima ličnu sreću i profesionalni uspjeh. 

Predsjednik Skupštine grada Slaviša Marković najavio je da će biti dobar saradnik i sagovornik medijima i da će lokalni parlament biti otvoren za komunikaciju sa novinarima. 

Marković je medijskim kućama koje djeluju u Bijeljini poželio poslovni uspjeh u narednoj godini. 

Novinarima koji su prisustvovali prijemu podijeljeni su tradicionalni pokloni, kalendari, rokovnici i bilježnice sa logom Gradske uprave Bijeljina. 

U Gradskoj upravi će do isteka godine biti održani novogodišnji prijemi i za predstavnike boračke populacije, političare, predstavnike visokoobrazovnih institucija, vjerskih zajednica, za nevladine organizacije i sportske klubove. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )