FOTO: null

Danas je u organizaciji Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke Republike Srpske u Ugljeviku organizovan svečani prijem povodom pravoslavne Nove godine.

Među prisutnim članovima i simpatizerima  SRS  Ugljevik bili su  načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić i mnogobrojni predstavnici privrednog i kulturnog života opštine Ugljevik.

Predsjednik Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke Republike Srpske u Ugljeviku, Đoko Simić u obraćanju prisutnima poželio je sve najbolje povodom božićnih praznika i predstojeće pravoslavne Nove godine.

Lider Srpske radikalne stranke RS Ugljevik Đoko Simić rekao je da je 2015. godina bila godina velikih poduhvata u kojima je ova stranka učestvovala kao dio opštinske vlasti. On je istakao da će za Srpsku radikalnu stranku i dalje biti prioritet politika privrženosti najširim narodnim interesima.

On je naglasio da je Spska radikalna stranka  RS u 2015. godini postavila čvrste temelje u opštinskoj  organizaciji i izrazio nadu da će ova 2016.godina, kao izborna, pokazati snagu radikala , koji će nakon tih izbora izaći mnogo jači.

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )