FOTO: null

U Bijeljini sa radom počinje nova prodavnica italijanske obuće u Nušićevoj ulici na broju 28. U moderno i atraktivno opremljenom lokalu u ponudi su modeli najprestižnijih italijanskih brendova ženske i muške obuće.

Vlasnica „Modeline“ Velinka Vuletić kaže da joj je namjera da kupcima u Bijeljini omogući dobar i kvalitetan izbor obuće računajući prije svega na one koji su svjesni koliko je kvalitet obuće važan.

- Italijanski brendovi čije modele imamo u ponudi poznati su po izradi obuće od meke i kvalitetne kože, potpuno prilagodjene nozi, koja omogućava pravilno držanje i udobnost tokom cijelog dana - kaže Vuletićeva koja je i fitnes instruktor.

Pored obuće u ponudi će imati i veliki izbor tašni, novčanika i ešarpi.

Ona navodi da je osim atraktivnog dizajna i boje obuće vaoma važna udobnost modela koji dozvoljavaju pokretljivost mišića stopala, a onima koji ih nose osjećaj sigurnosti.

Vuletićeva navodi da u „Modelini“ planiraju niz iznenadjenja za buduće kupce, a već na dan otvaranja 17. jula pripremaju prvo.

- Tokom cijelog dana od 9.00 do 21.00 čas za naše kupce smo obezbijedili popust od 30 posto za sve modele obuće. Biće to svojevrsna dobrodošlice za sve one koji se odluče da nam ukažu povjerenje - kaže Vuletićeva. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )