FOTO: null

U 13. Kolu BH Telekom Premijer lige, na Gradskom stadionu u Bijeljini odigrana je utakmica između dvije ekipe koje najprijatnije iznenađuju bosansko-hercegovačku fudbalsku javnost ove sezone. Domaći Radnik dočekao je Slaviju iz Istočnog Sarajeva i slavio

Odavno se u Bijeljini nije gledao ovako uzbudljiv fudbal. Idealni vremenski uslovi i dobro pripremljen teren, velika borba i nekoliko dobrih prilika na obje strane, učinili su da bijeljinska publika ode zadovoljna sa stadiona ovog subotnjeg popodneva.
Radnik je pobijedio sasvim zasluženo, ali su gosti bili bolji protivnik u prvom dijelu igre. Lako su neutralisali sve napade Bijeljinaca, a veoma brzom transformacijom u kontranapdu nekoliko puta ozbiljno ugrožavali gol Avdukića. Iz jedne takve situacije, već u petom minutu, vođstvo gostima donosi Damir Rovčanin, koji efektno završava brzu akciju svoje ekipe. U drugom poluvremenu, tim Slavka Petrovića dolazi do prepoznatljive igre, preuzima aposlutnu inicijativu i dolazi do izjednačenja u 60. Minutu. Nakon prekida najsnalažljiviji u šesnaestercu Slavije je štoper Jakovljević koji je digao publiku na noge zakucavši jedan odbitak u mrežu Lučića.
Pobjedonosni pogodak Radnika rezultat je odlične saradnje dvije glavne napdačke igle bijeljinskog tima ove sezone, Obradović je asistent, a Lazić siguran egzekutor. Igrao se tada 75. minut, a svi naredni  pokušaji gostiju da se vrate u utakmicu odbijali su se od jedne od najboljih odbrana u ovosezonskom izdanju Premijer lige.
Bilo je ovo još  jedno kvalitetno izdanje Radnika koji je vezao već pet pobjeda u nizu u svim takmičenjima, a i ekipa Slavije pokazala je da je ozbiljan takmac i ako je suditi po partijama koje pruža otkad je trenersko kormilo preuzeo Darko Vojvodić, tim iz Istočnog Sarajeva neće imati problema s opstankom u najjačem rangu takmičenja.

Poslije treće vezane prvenstvene pobjede, Radnik zauzima visoku  treću poziciju na tabeli sa 25 bodova, dok Slavija ima 20 bodova i nalazi se na šestoj poziciji.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )