FOTO: InfoBijeljina.com

Na javnom skupu stanovnici Novog naselja Janja, uz poštovanje svih mjera vezanih za novonastalu situaciju uslijed pandemije virusa Covid19, su podržali Ljubišu Petrovića kao kandidata za gradonačelnika.

Nesebičnu podršku su dali kandidatima Partije demokratskog progresa za odbornike u Skupštini Grada Bijeljina.

Javni skup su pozdravili predsjednik SDS-a Mirko Šarović i predsjednik GO PDP-a Slaviša Marković  koji su pozvali sve da kazne izdajnike i političke preletače te da daju glas mladom Ljubiši Petroviću.

"Došao sam danas ovdje među vas, među naš narod, da vas zamolim za podršku ovom mladom čovjeku u koga imam puno povjerenje. Znam o kakvom se čovjeku radi i iz kakve primjerne porodice dolazi. Znam kakve su mu ocjene u indeksu i o kakvom se vrsnom ljekaru i stručnjaku radi", rekao je predsjednik SDS Mirko Šarović u Janji.

On je rekao da se Petrović i pored toga što je mogao da bira u kojoj klinici u Beogradu da se zaposli, vratio u svoju Bijeljinu.

"On došao da pomogne stručnim znanjem, a kad je vidio političke okolnosti, odlučio je da se stanovnicima Bijeljine stavi na raspolaganje i na ovaj način i zato očekujem da ga i vi podržite", rekao je Šarović.

On se zahvalio PDP-u i ostalim političkim partnerima za podršku Petrovićevoj kandidaturi, a o SDS-ovoj odborničkoj listi za gradsku skupštinu kazao je da se radi o mladim ljudima pred kojima je budućnost Bijeljine.

Posebno je apostrofirao značaj žena u politici kazavši da su one "najvjerniji i najvrjedniji članovi SDS-a"

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )