FOTO: null

Američki novinari uhvatili su nekoliko pokemona tokom sastanka američkog državnog sekretara Džona Kerija i ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova, rekli su medijski radnici agenciji RIA "Novosti".

Dok su Keri i Lavrov diskutovali o rješavanju sirijskog konflikta i situaciji u Ukrajini, američki novinari su hvatali pokemone u dvorištu zgrade Ministarstva spoljnih poslova u Moskvi.

Prethodno je portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao da ne zna da li je moguće uhvatiti pokemona u Kremlju, ali da je siguran da taj dragulj ruske kulture vrijedi posjetiti iz drugih razloga.

"Pokemon gou" je besplatna igrica za mobilne telefone u kojoj se slika sa ekrana projektuje na stvarne lokacije. Cilj igre je uhvatiti malo čudovište pokemona.

Pokemoni su se pojavili na aerodromu u Jekaterinburgu i dozvoljeno ih je hvatati u moskovskom metrou ukoliko su preduzete bezbjednosne mjere.

Puškinov muzej takođe dozvoljava posjetiocima i zaposlenima da love pokemone.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )