FOTO: null

Sutra fudbaleri Radnika nastavljaju takmičenje u Premijer ligi BiH gostovanjem Slaviji u Istočnom Sarajevu.

Prije najave te utakmice, FK Radnik Bijeljina želi obavijestiit svoje navijače o radovima koji slijede na stadionu, kako bi finale Kupa BiH i RS bilo dočekano na najbolji mogući način.

Dio građevinskih radova će biti izveden na zapadnoj tribini na kojoj će biti omogućena direktna veza između tribina i terena, kako bi ceremonije dodjele oba pehara bile izvršene na dosada neviđen način u Bijeljini.

Drugi dio radova će se odnositi na stvaranje boljih uslova za snimanje utakmica, pa će na istočnoj strani stadiona biti izgrađeni odgovarajući objekti koji će omogućiti da se u direktnom TV prenosu snima zapadna tribina.

Dakle, nakon novog terena i semafora, Upravni odbor FK Radnik čini sve što je mogućnosti da sa izuzetno ograničenim novčanim sredstvima nastavi sa ulaganjem u infrastruktura, a sve u cilju privlačenja većeg broja posjetilaca i njihovog komfora na tribinama, kao i većeg ugođaja svih onih koje utakmice Radnika prate putem TV prijemnika.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )