FOTO: InfoBijeljina.com

Dosadašnji predsjednik Opštinskog odbora Srpske demokratske stranke u Loparama Rado Savić izabran je na današnjoj Izbornoj skupštini SDS jednoglasno za novi mandat na čelu ove stranke.

Savić se nakon izbora obratio prisutnim delegatima i zahvalio na ukazanom povjerenju.

– Vaša podrška stvara mi obavezu i motivaciju za dalji rad na poslovima za koje me je SDS i delegirao – rekao je Savić u govoru.

On je naglasio da je  SDS potrebna konsolidacija i jedinstvo, te da ovaj opštinski odbor u Loparama ima snažno jedinistvo.

– Na republičkom nivou, stranka je u krizi, potrebno joj je jedinstvo, i  ona se mora kvalitativno i kvantitativno osnažiti da bi odgovorila izazovima ovog vremena – naveo je Savić.

Prema njegovim riječima Opštinski odbor SDS u Loparama je pobjednički na svim proteklim izborima.

– Odbor u Loparama je jedan od najboljih u SDS-u, on je spoj mladih i iskusnih kadrova jer samo tako se može graditi budućnost. Mladi članovi imaju energiju, a stariji članovi imaju iskustvo i mudrost i ta formula nam je u Loparama dala pobjedu na svim proteklim izborima – podsjetio je Savić.

Izbornoj Skupštini SDS u Loparama prisustvovalo je 90 delegata, a izabrano je i 37 članova Opštinskog odbora.

SDS u Loparama ima devet odborničkih mandata u lokalnom parlamentu i zajedno sa koalicionim partnerima DNS-om i PDP-om čini snažnu skupštinsku većinu. Rado Savić predsjednik je SDS-a u Lopara od 2007. godine a od 2008. godine vrši dužnost načelnika ove majevičke opštine, oženjen je i otac troje djece.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )