FOTO: InfoBijeljina

U Bijeljini je počeo sa radom novi profesionalni atletski klub, AK "ATLETIK".

Klubom rukovode atletski treneri, profesori fizičkog vaspitanja i sporta, koji će svojom stručnošću doprinijeti pravilnom razvoju naše djece i omladine.

Klubovi partneri sa kojima se ostvaruje saradnja i razmjena iskustava kao i stručan nadzor nad talentovanom djecom su AK "CROSS"  Brčko i AK " BANAT" iz Zrenjanina.  

"U klubu će biti zastupljene sve atletske discipline: trkačke (sprint, srednje i duge pruge, polumaraton, maraton), bacačke (vorteks, koplje, kugla) i skakačke ( skok u dalj, troskok, skok u vis). U ovom klubu će da trenira i nastupa višestruka prvakinja BiH i RS, Ema Kovač, najperspektivnija atletičarka našeg grada i najbolja atletičarka RS u svojoj uzrasnoj kategoriji. Na jučerašnjoj 22. Međunarodnoj uličnoj trci u Prnjavoru ponovo je osvojila zlatnu medalju i sa ponosom najavila da se posle kraće pauze vraća u svoj grad da trenira i istom donosi najsjajnije medalje", rekli su iz kluba za InfoBijeljina.

 
Dodaju da je u toku upis u atletski klub gdje su dobrodošli svi zainteresovani sugrađani od najmlađih do najstarijih uzrasnih kategorija (od cicibana do seniora).
 
Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 066/618-812
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )