FOTO: Kurir.rs

U slučaju da niste čuli ili naišli na društvenim mrežama na novi trend (ako već niste prisustvovali samom sličnom događaju) – ovih dana razvodi se slave.

Samim tim one figurice mlade i mladoženje koje krase torte, rođendanske sveće i prskalice nisu više jedini izbor ukrasa kad nešto slavimo. Naprotiv, to je samo početak jednog kreativnog spiska.

Da, torte za razvod očigledno su ozbiljna stvar.

Realno, zbog čega bi uživanje u torti trebalo ograničiti na uobičajena svečana dešavanja? Razvod se uvijek dešava s razlogom, a za mnoge žene to je čak dobar korak ka naprijed, ka drugačijem životu. Pa, zbog čega onda ne biste proslavili početak novog poglavlja?

Torte za razvod

Sada kada znate da su torte za razvod braka prava stvar, vrijeme je i da bacite pogled koliko su ljudi bili kreativni i koliko su zapravo želeli da obilježe ovaj stresan događaj, te ga tako, ipak, pretvore u nešto pozitivno.

Možda deluje smiješno, ali ako upravo vi prolazite kroz razvod, ili neko vaš blizak, obilježavanje ovog događaja može donijeti sve ono što vam treba: neophodan zaključak, rasterećenje, momenat kad ćete izbaciti sve iz sebe, radovanje novoj fazi života, nazdravljanje i ružnim i lijepim stvarima koje ostavljate iza sebe… a sve to uz omiljeni dezert!



Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )