FOTO: InfoBijeljina.com

Bijeljinska policija je za samo 90 minuta rasvjetlila pljačku „Šparkase“ banke u tom gradu i uhapsila razbojnika Savu Bogdanovića (45), koji prije toga ukrao oko 10.000 maraka.

Razbojništvo je policiji prijavljeno u utorak oko 11 časova, kada je rečeno da je nepoznati muškarac opljačkao poslovnicu pomenute banke.

Opljačkana banka se nalazi na kružnom toku „Dizdarević“ u centru Bijeljine.

Prema nezvaničnim informacijama, on je tom prilikom iz kasa radnika banke uspio ukrasti skoro 10.000 maraka.

– Razbojnik je maskiran ušao banku. Uz pomoć elektro-šokera je onesposobio jednog čuvara u banci i od njega oteo službeni pištolj. On je tada s pištoljem koji je ponio sa sobom zaprijetio radnicima i zatražio da mu predaju novac – rekao je izvor blizak istrazi.

Nakon što je uzeo novac on je pobjegao, a policija je obaviještena o svemu.

Odmah je na teren izašao veliki broj policajaca koji su blokirali cijeli grad, što je rezultiralo i hapšenjem osumnjičenog.

– Doslovno su na ulicu izašle sve policijske patrole i tragale za razbojnikom. Širi krug naselja oko banke je takođe bio blokiran dok je trajao uviđaj – kaže izvor Srpskainfo.

On je dodao da je to dalo rezultate i da je za manje od dva sata razbojnik uhapšen.

– Razbojnik je pronađen u naselju koje se nalazi u neposrednoj blizini banke, a bio je sakriven  u kući. Ovaj dio naselja je juče bio pod opsadom policije – istakao je naš sagovornik.

Prilikom hapšenja policija je kod njega pronašla pištolj koji je oteo od čuvara, kao i sav ukradeni novac.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je najvjerovatnije pištolj s kojim je opljačkao banku bio plastični.

– Uhapšeni Bogdanović je rođen u Hrvatskoj, ali već dugo vremena živi u Bijeljini. On do sada nije bio poznat policiji po razbojništvima, ali ni po drugim krivičnim djelima  – rekao je izvor blizak istrazi.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )